lördag, mars 11, 2006

Picture of my Dad

June 18th, 1991
Typical photo of my Dad back then, when he was an active motor journalist.

2 kommentarer:

Judy sa...

She is just the cutest little girl, Eva!!! I know she brings you so much joy.
And that is a wonderful photo of Lennart! I'm sure you all are missing him.
xo

Marie-Anne Condé sa...

Hej kära kusin!

Jag hoppas detta meddelande når dig! Jag har aldrig använt mig av en blogg förrut, men naturligtvis blev jag väldigt nyfiken när jag äntligen kunde läsa ditt mail till min yahoo-låda - som du skrev den 13 februari, vill jag minnas. Du undrar säkert över mitt länge uteblivna svar, men jag har inte kunnat öppna denna adress förrän i lördags, då min hemmadator anlände och kunde packas upp.

Jag gick genast in på din blogg - och jag måste säga att den är -- förtjusande! Lovely! Vad du är duktig, som kan fixa allt detta: text, foto, och på engelska dessutom! Och inte är det något som helst fel på dina kunskaper i detta ädla språk.

Så roligt att se bilderna av mina "skånska" kusiner! Alla är igenkännbara. Och så fin bild av farbror Lennart, lutad mot motorhuven, en nestor inom motorbranschen. Jag förstår att ni måste sakna honom oerhört! Hur mår faster Marie-Louise?

Jag prövar nu att sända iväg denna "comment" och samtidigt många varma hälsningar till dig och din familj, till övriga kusiner och alldeles särskilt till min kära faster Marie-Louise!

Kram från kusin Iris Marie-Anne i Stockholm!

PS Jag har givit din webblogg-adress till Eva A. på KB, för den händelse hon inte hade den.DS